Varsovia

Old Town Market Place, Warsaw
Old Town Market Place, Warsaw

Varsovia, o doamna gri si deprimata care se gateste de seara in miezul zilei, iar cand noaptea o invaluie in parfum si vise, tristetea ei dispare in zambete timide ce se dezvaluie ca sa arate o alta fata a acestui oras, o sirena indragostita. Poate fi frumoasa dupa ce o descoperi, dar ai grija sa iti doresti s-o faci. Continuă lectura „Varsovia”

Fuerteventura

Parte din peisaj
Parte din peisaj

Insulele Canare. Fuerteventura

V-am vorbit intr-un articol anterior despre Insulele Canare si cum ele sunt varianta mea preferata de vacanta exotica, aproape de casa si care nu sparge contul sau da bugetul familiei peste cap.

Dupa Tenerife, pe care am promis ca o voi revedea ca pe o dragoste veche ce se aprinde iar, anul acesta am fost in Fuerteventura in formatie completa de 4. Continuă lectura „Fuerteventura”

Prezentul conjugat cu reflectii de weekend

Poza din timpul conferintei Cultivarea Inteligentei Parentale prin Curaj, Compasiune si Conectare
Poza din timpul conferintei Cultivarea Inteligentei Parentale prin Curaj, Compasiune si Conectare

Prezentul conjugat cu reflectii de weekend

Ca nu exista parenting perfect stiam. Nu e o noutatate pentru mine! Insa in timpul care a trecut de la conferinta „Cultivarea inteligentei parentale prin curaj, compasiune si conectare” m-am gandit mult la ce am invatat. Si m-au obsedat mult doua fraze care au imbracat tot ce s-a discutat. Sunt multe articole care s-au scris pe temele abordate si pe care va invit cu drag sa le cititi aici. Mai jos aveti parerea mea personala si subiectiva! Continuă lectura „Prezentul conjugat cu reflectii de weekend”

Cartile ascund minuni printre cuvinte si sunt antrenament pentru minte

 Cele mai recente achizitii de carte pe mocheta din dormitor
Cele mai recente achizitii de carte

Cartile ascund minuni printre cuvinte si sunt antrenament pentru minte

Cand am mers prima data la scoala citisem deja fabulele lui Lev Tolstoi. Asta se intampla cand ai cinci surori mai mari decat tine!!! 🙂 In clasa a sasea am citit prima data Enigma Otiliei si pana am terminat liceul am mai citit-o de trei ori. Am plans cand am citit Fratii Jderi si Maitrey mi s-a parut o poveste de dragoste foarte frumoasa. In timp am rumegat mormane de carti. Tot ce am avut  de citit in liceu, ce mi-a trecut prin mana, recomandari, cele mai vandute din topuri samd au trecut prin mine regizand mereu alte filme, din alte scenarii. Cartile te pot imbogati si dezvolta la fel de mult ca si calatoriile. Cel putin in cazul meu e valabil! Iar cand esti mic o carte deschide portile faurite de limitele realitatii cunoscute si ajungi in lumi noi unde explorezi in voie. Dintr-o data nu mai esti ingust! Antrenamentul asta al mintii dureaza o viata si scrie continuu emotii in caruselul imaginatiei. Acolo unde nu poti ajunge fizic, poti oricand sa ajungi cu gandul! Doar sa stie sa te poarte…
Continuă lectura „Cartile ascund minuni printre cuvinte si sunt antrenament pentru minte”

Cultivarea inteligentei parentale

Cultivarea inteligentei parentale
Cultivarea inteligentei parentale prin curaj, compasiune si conectare

 

Cine sunt oamenii din poza si de ce ma duc la conferinta lor – Cultivarea inteligentei parentale prin curaj, compasiune si conectare ?

Pagina de psihologie, Salvati Copiii si Mozaic Media, prin specialistii lor invitati pe zona de parenting si psihologie, Gaspar Gyorgy, Diana Stanculeanu si Urania Cremene au ceva sa ma invete si eu voi fi acolo, pe 29 Octombrie. Vedeti mai jos motivele mele si sper sa ne intalnim!  Continuă lectura „Cultivarea inteligentei parentale”

Influencer, trendsetter, blogger? DA, dar niciodata singur! Digital Parents Talk

Digital Parents Talk
Digital Parents Talk

DTP8 a fost prima mea intalnire cu aceasta comunitate.
Cei putini care ma citesc stiu ca eu scriu la modul foarte personal, din experienta proprie si nu monetizez (cel putin deocamdata). Este ca si cum m-as cunoaste pe mine in varful penitei si creez Continuă lectura „Influencer, trendsetter, blogger? DA, dar niciodata singur! Digital Parents Talk”